1.6.08

"Soy galés, una raza que cree que no nos dejaron sobre la Tierra para perder el tiempo, así que muy pronto decidí tomarme muy en serio a mí mismo y buscar una justificación que mereciera la pena para mi existencia. Tengo uno o dos pequeños talentos, y siempre me surgirieron que trabajar duro para que esos talentos fueran significativos."

Peter Greenaway

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Els actes porten conseqüencies.
Tot sorgeix en dependència a certes condicions i res té una essència fixa i bàsica;tampoc nosaltres. El que som ara és el resultat de les condicions del nostre passat. El que serem en el futur vindrà determinat per les condicions del present i un dels factors determinants principals del que serem en el futur és el nostre capteniment actual.
Els nostres actes determinen el que som. Al començar a canviar el nostre capteniment també comencem a fer-nos diferents. Aquesta és l´arrel de tota creativitat.No estem predestinats a repetir les pautes de capteniment del passat,tornant a ésser la mateixa persona una i altra vegada, sinó que podem convertir-nos en una nova persona.Cada instant de la vida presenta una sèrie infinita de possibilitats.

Anónimo dijo...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu