28.11.06

Cada dissabte al matí la meva mare va a aquesta a biblioteca a llegir el diari i a buscar algún llibre pel resta de la setmana. és la Biblioteca Jaume Fuster, últim premi FAD d'arquitectura 2006 de Josep Llinàs y Joan Vera.








2 comentarios:

Arnau dijo...

Ostres, fa molt que no hi paso per la Placa Lesseps i desconeixia que ja hi ha aquesta biblioteca. Encara en tenen per alguns anys d'obres pero, oi? Be, espero poderhi fer un cop d'ull aquest Nadal, potser abans d'un bon dinar...

Son tants els cops que ens hem reunit per fer celebracions a casa vostra. A tots sens fara molt estrany que siguin les ultimes Festes que ens hi trobem, pero segurament aquest sera un motiu mes de celebracio. Quins grans records i quantes fotos que en deixen constancia!

Una abracada molt forta i ens veiem aquest Nadal sens falta!

. dijo...

Si arnau, comença una nova vida er la meva familia i avui és el dia clau, resultarà molt fort veure com despareix el lloc on has crescut, però a veure si sominteligents per aprofitar aquest canvi per millorar.
Sobre el Nadal a part de la meva repulsió natural a aquestes festa ja saps que normalment m'escapo lluny on no hi ha cap llum extravegant ni musiquetes odioses però encara no ho tenim gaire decidit, a veure si ens creuem!
una abraçada